FULL_TIME

Verkoper/Verkoopster - Zara Home - Knokke - Zara Home

Knokke BE
2024-07-16
2024-07-16

Over ons

 

Zara Home biedt elk seizoen de nieuwste trends op het gebied van interieurdecoratie. In onze collecties vinden klanten producten om de slaapkamer, woonkamer, keuken en badkamer in te richten, maar ook een specifieke collectie voor kinderen en een ruime keuze aan huisparfums. Unieke producten voor hun huis die bijdragen aan een warme en modieuze omgeving.

Vindt u het ook zo leuk?

Misschien bent u een Zara Home persoon

 

Hoe wij ons u voorstellen

 

U bent multitasking, creatief, onvermoeibaar, proactief en kunt zich gemakkelijk aanpassen aan nieuwe technologieën. Je houdt van mode en viert zelfexpressie.

Je schittert in een voortdurend veranderende omgeving waar je jezelf kunt zijn rond getalenteerde mensen zoals jij!

Het hebben van eerdere Retail ervaring is een pluspunt, maar wat voor ons het belangrijkste is, is dat je met ons wilt leren en groeien.

Bij Inditex vind je meer dan alleen een job.

Onze teams bestaan uit mensen met verschillende profielen, culturen, achtergronden en ervaringen, en we zijn er trots op dat we werkomgevingen bevorderen waar ze het beste van zichzelf kunnen geven en geaccepteerd worden zoals ze zijn.

 

Wat wij van u verwachten

 

Vanaf de eerste dag werk je als een team en heb je je eigen stem. U zult uw vaardigheden en verantwoordelijkheden ontwikkelen. Je hebt alle middelen binnen handbereik om een verschil te maken.

 

Als verkoper zal een deel van je verantwoordelijkheden je eigen zijn:

- Zorg voor een hoog niveau van klantenservice

- Ondersteuning van kassa- en leveringsteams

-Begrijp de laatste modetrends en identificeer je met het merk.

-Pro activiteit & Initiatief

-Alle gezondheids-, veiligheids- en beveiligingsprocedures in acht nemen

-Doelgericht met behoud van de teamspirit

 

Wat wij bieden

 

Naast een competitief salaris krijgt u 25% korting om de nieuwste trends van elk van onze merken te kopen, evenals een "More for Less" voordelenpakket waarin u een breed scala aan kortingen vindt.

Ons interne talent is onze grootste troef en we zijn er trots op dat we interne promotieprogramma's aanbieden waar je mogelijkheden vindt voor vooruitgang, online leren en trainingsprogramma's - we stoppen nooit met leren! Sociale projecten om betrokken te raken en bij te dragen aan een betere samenleving, en nog veel meer!

We moedigen iedereen aan om bij te dragen aan hun persoonlijk en zakelijk succes.

Wij zetten ons in voor samenwerking en open communicatie. We zijn allemaal verbonden via onze interne applicatie, INET.

De groep is, in overeenstemming met de waarden van INDITEX, toegewijd aan diversiteit en inclusie.

 

Het bouwen en bevorderen van een diverse en inclusieve werkplek is de sleutel tot het bereiken van al onze doelstellingen.