FULL_TIME

Sales Developer - Solucalc

Nederland NL
2021-11-15
2021-11-29

Om verder te kunnen groeien, is Solucalc is op zoek naar een dynamische, gemotiveerde Sales Developer voor de Nederlandse markt.

  • Het idee om u aan te sluiten bij een bedrijf dat al 10 jaar een groei met dubbele cijfers kent maakt u enthousiast?
  • Het stimuleren van de verkoop op de Nederlandse markt in de komende maanden en het bijdragen aan het succes van een Europees leider op het gebied van waterontharders op basis van CO2, is iets wat u aanspreekt?
  • Behoort u tot de beste commerciële medewerkers van Nederland en bent u er klaar voor om ons netwerk van installateurs te activeren en uit te breiden?

SoluCalc is op zoek naar sales medewerkers met goede luister en afsluitvaardigheden die een ambitieuze uitdaging niet uit de weg gaan.

Het opbouwen van een solide en langdurige relatie met het netwerk van installateurs in Nederland, behoort tot uw takenpakket.

 Wij bieden ambitieuze doelstellingen, krachtige tools, aantrekkelijk bonus policy en continue training over de beste verkooptechnieken.

Kom bij ons en je zult meer dan alleen je carrière ontwikkelen.

Geïnteresseerd ? Plaats uw kandidatuur nu (CV + motivation letter preferably in English)!

veronique@solucalc.com   Contact : Vero Escarmelle, International Markets Assistant

 

Over SoluCalc

Pionier en marktleider in België van de eco-vriendelijke Co2 waterverzachter, SoluCalc is een snel groeiend bedrijf (45% groei in 2021).
Sinds 2018 heeft het zich uitgebreid naar omliggende markten met als doel SoluCalc-oplossingen in heel Europa aan te bieden.
Om verder te kunnen groeien, is Solucalc op zoek naar een dynamische, sterk gemotiveerde profielen Sales Developer voor de Nederlandse markt.

Meer info op solucalc.com  or our SoluCalc group