2020-11-23
OTHER

Zaterdaghulp - Bershka - Hasselt - Bershka

Hasselt BE

Jobomschrijving

Om ons verkoopsteam tijdens het weekend te versterken, zoeken wij een een weekendhulp.

Als weekendhulp werk je als sales assistant en heb je als voornaamste taak om onze klanten op een dynamische manier verder te helpen. Verder verwerk je leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

Profiel

  • Je bent gepassioneerd door mode en werkt graag in teamverband
  • Je bent flexibel beschikbaar zowel doordeweeks als in het weekend
  • Je bent op de hoogte van de laatste modetrends
  • Je hebt een hoge dosis commerciële feeling en je staat onze klanten graag te woord

Werkervaring:

Ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste. We hechten belang aan jouw zin tot doorgroei en leergierigheid.

Wij bieden:

Een student contract (8u/week) van bepaalde duur (1jaar) binnen de grootste fashion retailer ter wereld of een studentencontract. Dit is bespreekbaar met de shop manager.

Bedrijfsprofiel

Bershka is in 1998 ontstaan als een nieuw merk van de Inditex Groep, met een nieuw commercieel format dat aan de eisen voldoet van een jonge, geïnteresseerde doelgroep die op de hoogte is van de nieuwste trends. Bershka is hét adres gebleken voor de mode gericht op deze steeds meer eisende doelgroep en heeft in slechts twee jaar maar liefst 100 vestigingen bereikt en zo de positie van het merk verstevigd. Na 13 jaar heeft de keten meer dan 750 winkels in 54 landen.

Bedrijfscultuur

Bershka beschikt over een bruisende cultuur die je de mogelijkheid biedt om te groeien binnen een transparante en open omgeving.