FULL_TIME

Project Manager Dynamics 365 - Target Recruitment

Antwerp BE
2020-02-07
2020-02-12

Project Manager DYNAMICS 365

Voor een groeiend ICT consultancy bedrijf in regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een Project Manager Dynamics 365. Je zal instaan voor het aansturen van een gedreven projectteam en de eindverantwoordelijk hebben over het budget, de timing en de uiteindelijke oplevering van het project. Hiervoor krijg je een bedrijfswagen en kan je genieten van 31 verlofdagen. Binnen het bedrijf heerst er een zeer vlakke en informele structuur.

Allereerst sta je in om samen met de klant het project en de processen in kaart te brengen i.v.m. timing, sprints en afspraken. Wanneer dit op punt staat geef je alle informatie door aan je projectteam dat bestaat uit functioneel analisten en developers, zodanig zij aan de slag kunnen gaan.

Daarnaast sta je in om je projectteam bij te sturen waar nodig, status updates te geven aan de klant en interne meetings te leiden. Als Project Manager heb je de eindverantwoordelijkheid over het budget, de timing en de kwaliteit van het eindresultaat bij de klant.

* Je hebt minstens 5 jaar ervaring met aansturen van projectteams
* Je beschikt over een sterke ervaring Project Management binnen IT solutions
* Dynamics 365 kennis is een plus maar geen vereiste
* Je spreekt Nederlands en Engels
* Je bent communicatief en organisatorisch sterk

Je komt terecht in een groeiende en dynamische omgeving, waar er sterk wordt ingezet op zelfstuurbaarheid en collegialiteit. Daarbij hoort een aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen met tankkaart, nettovergoedingen, verzekeringspakket,..

Ligt deze opportuniteit in lijn met jouw profiel? Stuur dan nu je CV naar julie@targetrecruitment.eu en bel 02/533.22.75 voor meer informatie! Of spreek me aan via LinkedIn https://www.linkedin.com/in/julie-verduystert/.

Bekijk ook onze website www.targetrecruitment.eu voor andere ICT vacatures.

Wij zijn een rekruteringskantoor gespecialiseerd in IT profielen en zijn aangesloten bij Federgon. Wij behaalden daarbij het RSS-label dat staat voor kwaliteit en professionaliteit.