Key Account Manager - Target Recruitment

Antwerp
2019-08-19
2020-05-30

Key Account Manager

Wil je werken en evolueren in de innoverende marketing/media sector? Met een bedrijfswagen, smartphone, verzekeringen en andere mooie voordelen. Heb je een sterke affiniteit met media? Is dat wat jou kan interesseren? Super! Je dagen zijn zeer gevarieerd en zal je de nodige uitdaging kunnen bieden als Key Account Manager.

Als Key Account Manager maak je deel uitvan het Strategic Sales team waar je een adviserende rol zal hebben bij klanten.

*Je ontwikkelt en identificeert nieuwe business opportuniteiten en je gaat hiervoor op zoek naar nieuwe klanten in regio Antwerpen.
*Je begrijpt de behoefte bij bestaande lokale en regionale adverteerders. Je verkoopt de diensten en projecten bij deze klanten.
*Je bent in staat structuur en organisatie binnen jouw job aan te brengen en je weet het volledige salestraject nauwkeurig op te volgen.
*Je rapporteert aan de Head of Field Sales en je bepaalt de verdere strategische verkoop in samenspraak.
*Je hebt reeds een eerste ervaring gehad binnen sales (account manager, business developer, vertegenwoordiger,...).
*Je bent een rasechte hunter die een sterke winnaarsmentaliteit heeft.
*Je kan onderhandelen op verschillende niveaus.
*Resultaten en targets motiveren je.
*Je werkt enthousiast en proactief als een echte ondernemer.
*Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Het is een plus indien je goed Frans kan praten.

Je komt terecht binnen een sterk groeiende firma waarbij rekening wordt gehouden met jouw noden en verlangens. Naast een mooi loon zijn er nog een tal aan extralegale voordelen op maat van jouw ervaring:

*Bedrijfswagen + tankkaart.
*Internetvergoeding.
*Laptop, GSM.
*Opleidingen.

Je krijgt veel verantwoordelijkheden en begeleiding waardoor je een mooie carrière kan opbouwen.

Ben je getriggerd en heb je graag meer informatie omtrent deze vacature? Stuur dan als de bliksem je CV naar melissa@targetrecruitment.eu.

Neem ook een kijkje op onze website www.targetrecruitment.eu voor onze andere openstaande vacatures.

Target is een rekruteringskantoor gespecialiseerd in de werving en selectie van ICT- en Digital profielen. We zijn lid van Federgon en behaalden in 2017 het vernieuwde RSS-certificaat, hetgeen een kwaliteitscertificering is vanuit Federgon.