2019-10-21
FULL_TIME
NOW HIRING

Hoofdkassier(ster) - Massimo Dutti - Aalst - Massimo Dutti

Aalst BE

Jobomschrijving

Als hoofdkassier ben je de eindschakel in het verkoopsproces. Je bedient de klanten op een accurate manier met een positieve uitstraling. Je bent verantwoordelijk voor alle kassahandelingen en traint nieuwe werknemers aan de kassa. Je bent op de hoogte van alle mogelijke kassaverrichtingen en voert deze steeds correct uit waarbij je steeds de klant centraal stelt. Je bent verantwoordelijk voor het hele kassagebeuren waarbij je in directe verbinding staat met de shop manager.

Profiel

Je bent precies en ordelijk. Dankzij je positivisme sta je onze klanten steeds vriendelijk te woord en handel je de kassaverrichtingen op een professionele manier uit. Door je stressbestendigheid maak je niet snel fouten in drukke situaties en weet je hoe je prioriteiten moet stellen. Jouw gevoel voor organisatie maakt dat de kassaomgeving steeds ordelijk is. Je beschikt over een verzorgd imago dat aansluit bij het klassevolle en verfijnde Massimo Dutti.

Vereiste studies:

Geen specifieke studievereisten.

Werkervaring:

Je hebt 1 jaar ervaring in de retail. Kassa ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste. We hechten belang aan jouw zin tot doorgroei en leergierigheid.

Wij bieden:

Een vast, voltijds contract van onbepaalde duur binnen de grootste fashion retailer ter wereld.

Bedrijfsprofiel:

Massimo Dutti , onderdeel van de groep Inditex, beschikt over meer dan 800 winkels in meer dan 70 landen wereldwijd. Massimo Dutti staat voor tijdloze, elegante mode en garandeert een uitstekende klantenservice.

Bedrijfscultuur

Massimo Dutti staat voor een transparante, open structuur waarin doorgroeimogelijkheden reëel zijn en je de kans krijgt om jezelf te ontplooien binnen de boeiende modewereld.