Stockmedewerkster te - Hunkemöller

Sint-Niklaas
2019-01-01
2020-08-07

Hunkemöller … So you?

Werken bij Hunkemöller betekent werken bij een sterk groeiend en evoluerend bedrijf met als merkwaarden: Fun, Passionate, In Touch, Inspiring en niet te vergeten Sexy! Bij Hunkemöller staat de klant voorop dus zoeken wij collega’s voor 18u/week voor 18u/week die gedreven zijn om onze klanten de Word Class Service te geven die zij verdienen. Voor ons ben je van onschatbare waarde als je onze waarden weet te vertalen naar de klant en haar op een passende manier kan inspireren en adviseren. 

Momenteel zijn we op zoek naar een nieuwe stockmedewerker voor onze winkel te Sint-Niklaas. Uiteraard bieden wij jou volop de mogelijkheid je te ontwikkelen en echt uit te kunnen blinken in jouw winkel. Onze Hunkemöller Academy zorgt ervoor dat je alle nodige kennis kan vergaren om jouw werk uit te kunnen oefenen. Sterker nog; bij Hunkemöller kan je uitgroeien tot een gecertificeerde bra-expert! Naast het creëren van de ultieme beleving voor de klant ben je hierdoor ook in staat om van grote betekenis te zijn voor het resultaat van jouw winkel. Ervaring in het vak is niet direct noodzakelijk zolang je maar de wil en de drive hebt om het verkopen je snel eigen te maken. Je werkt in een team van gepassioneerde verkopers die je zullen begeleiden en helpen waar ze kunnen. Tijdens de drukke momenten kan je zelfstandig werken. Zo kan iedere klant steeds weer profiteren van de beste service. Kortom; het draait dus om jouw persoonlijkheid en jouw initiatief om te leren en te werken!

Wie zoeken wij?

Een actieve persoonlijkheid die een diploma secundair onderwijs heeft behaald. Je verwerkt nieuwe stock die binnenkomt op een correcte manier. Je hebt oog voor wat er moet gebeuren en bent altijd bezig om de winkel op z’n best te presenteren. Gelukkig doe je het niet allemaal alleen en je vindt het dan ook prettig om in een team te werken. Je bent kortom een dynamisch en flexibel ingesteld persoon met een hart voor verkoop, samenwerking en klantenservice. Je werkt op maandag van 9u30 tot 13u30, dinsdag en vrijdag van 9u tot 17u30 met 30min middagpauze.

Wil je graag deel uit maken van het leuke team in Sint-Niklaas ? Solliciteer dan zo snel mogelijk via de button ‘solliciteren’!